costume de
ceremonie
Costume de ceremonie

Costumele de ceremonie marca DS sunt realizate din materialele de inalta calitate, ce ofera clientului un plus de confort si o eleganta aparte, facandu-l remarcat in orice imprejurare.

 
 
costume
slim fit
Costume slim fit

Costumele slim fit aduc o nota distincta tinutei oricarui barbat.  Cu toate acestea, de multe ori, un aspect important al acestor articole de imbracaminte se refera la faptul ca, cei care le poarta trebuie sa aibã o tinuta cat de cat atletica, mai ales ca aceste costume barbatesti ajung practic sa fie mulate pe corp.

 
Sacouri
Sacouri

Croite din tesaturi naturale si cu o croiala slim fit, sacourile elegante marca DS vor fi punctul de atractie al tinutelor tale, mai ales cele realizate din tesaturi in carou, ele se disting prin calitate garantata la preturi accesibile.

 
Paltoane
Paltoane

Paltoane marca DS sunt inspirate din moda italiana si realizate din satofa italiana de cea mai buna calitate, ce are in compozitie pana la 100% lana.

 
 
SCURTa
Barbati
Scurta barbati

Scurtele de barbati sunt confectionate din fas matlasat iar modelele sunt foarte diverse, ceea ce face sa te simti confortabil imbracandule in sezonul rece.