Costume

De 25 de ani suntem fideli eleganței masculine.

În acest an marcăm împlinirea a 25 de ani de la înființare. 25 de ani de muncă susținută, satisfacții și multă creativitate dedicată eleganței masculine. Mulțumim pe această cale, tuturor colaboratorilor și partenerilor noștri cu care am reușit dezvoltăm relații speciale și nu în ultimul rând clienților noștri care în continuare au încredere în produsele noastre.

Costume De Ceremonie

Cele mai importante evenimente din viata noastra trebuie tratate cu maxima importanta, solemnitate si seriozitate. Costumul ceremonial este destinat exclusiv pentru astfel de evenimente si trebuie sa faca parte din garderoba oricarui barbat.

Costumele de ceremonie marca DS sunt realizate din materialele de inalta calitate, ce ofera clientului un plus de confort si o eleganta aparte, facandu-l remarcat in orice imprejurare.

Costume slim fit

Costumele slim fit aduc o nota distincta tinutei oricarui barbat.  Cu toate acestea, de multe ori, un aspect important al acestor articole de imbracaminte se refera la faptul ca, cei care le poarta trebuie sa aibã o tinuta cat de cat atletica, mai ales ca aceste costume barbatesti ajung practic sa fie mulate pe corp.

Costumele sunt create dintr-o tesatura ce are în compozitie lana naturala 85%, polyester 10%  si 5% elastan, astfel incat sa nu permita sifonarea acestora.

Sacouri

Croite din tesaturi naturale si cu o croiala slim fit, sacourile elegante marca DS vor fi punctul de atractie al tinutelor tale, mai ales cele realizate din tesaturi in carou, ele se disting prin calitate garantata la preturi accesibile.